zaterdag 22 april 2017

Zwemluiers, wasbaar & hip!



We hebben iets toegevoegd aan de shop waar we weer ontzettend enthousiast over zijn! - Wasbare zwemluiers van Tots Bots!- 
Want zoals met alles wat je vind in de Mountain Green Shop hebben wij zelf ervaren hoe eenvoudig, groen en mooi het product is.

Ik vertel er graag meer over.

Een wasbare zwemluier gaat na het zwemmen in de wasmachine (surprise!) in plaats van in de prullenbak. En van dat idee worden wij al enthousiast, want wij zorgen graag goed voor de aarde zodat onze kindjes hier later ook nog van kunnen genieten. En natuurlijk is het veel goedkoper dan wegwerpluiers. Maar voor ons moet dit niet ten koste gaan van kwaliteit en hip-heit ;). 
Gelukkig ontdekken we steeds meer dat groen, handig en mooi goed samen gaan. 
Deze wasbare zwemluiers zijn echt fijn en makkelijk in gebruik. 
De binnenkant is van zachte badstof, ze zitten dus ook lekker als jou kindje (nog) niet in het water zit. Ook hebben ze een mooie pasvorm en sluiten echt goed af. Bruine ongelukjes kunnen met geen mogelijkheid door de randjes glippen, en dat is wel zo fris voor alle andere mensen die ook in het zwembad zitten.
Ze sluiten met klittenband op de buik, dat zorgt ervoor dat ze goed in maat verstelbaar zijn en je ze snel om krijgt bij spartelende dreumesen. Handig! (ik zag ook zwemluiers voorbij komen met drukknoopjes...denk nog eens aan die spartelende dreumes haha). 
En wat 'the dad' heel fijn vind; deze luiers zijn wat groter en vooral steviger dan wegwerp zwemluiers, voor grote papa handen is dit dus veel makkelijker hanteerbaar.




Ik ben blij met de leuke prints. Voor mij is het niet nodig er nog andere zwemkleding overheen te doen. Het staat gewoon hartstikke leuk! Vooral bij jongens is het ook gelijk een prima zwembroek. Maar heb je er toch liever nog andere badkleding overheen dan kan dat gewoon! 

Het is handig om bij je zwemluier(s) een wetbag aan te schaffen. Dat is een waterdichte opberg-tas met rits die ook mee kan in de wasmachine. Dus als je tijdens het dagje zwemmen een vieze luier hebt kun je die in de wetbag doen en thuis (even de rits open doen) zo met inhoud en al in de wasmachine gooien. Door het draaien van de wasmachine vallen de luiers er vanzelf uit. Dat is handig en eenvoudig, helemaal Mountain Green!

Ik ben van mening dat ook als je geen wasbare luiers gebruik, wasbare zwemluiers toch wel een hele goede optie zijn! Want, hoe simpel is dit? Het bespaart je geld en je bent groener bezig. Alle beetjes helpen. Ik zeg doen :) !

De wasbare zwemluiers van Tots Bots zijn er in twee hippe prints & twee maten! En hier vind je ze. 
Voor meer info of vragen: info@mountaingreen.nl

Groetjes Mountain Green Family!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten